Na jedné lince sešli se mi
Prodavač štěstí a dívka s labutěmi
On řekl Vítámvás a ona Možná
Chvíli si špitali
Pak přišel Šlus
A byl to teprv začátek
A jak to bylo dál, kdo ví.
Přidala se Veselá a Kuřátko
pak Dochvilná a Nový
a já potichu zavěsila ... sluchátko.
11.09.2023 21:10:13 | IkkarisKa