prosila jsem sítem svého těla
vášeň tvých prstů
jsem náhle celá
.
.
.
tichá
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
v podkolenním tichu
horko tančí
jamka se zvědavě dívá
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
úbočím
ostře zařezaným
sjíždíš do údolí
je ticho, až to bolí
já v pádu
.
.
.
křičím
V tichu se může i lecos stát a dít se různé věci.... Moc hezky napsané.
16.09.2023 09:57:51 | CULIKATÁ