Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Jsou múzy
červeného kříže
a bílého půlměsíce.
.
Když naše lásky mlčí,
ty verše pro nás
šeptají jiným básníkům.
.
A my pak v údivu
čtem jejich odpovědi
u jiných autorů.
.
Je s podivem,
že i tohle občas
pomáhá nezemřít.