Sbírka: Septernita - překlady
I když v očích tvých
slzy jsou
jen smývají tvou tvář
Já vždy za tebou
dál budu stát
i když doba je zlá
a přátel ubývá
jako most nad divokou vodou
já ti budu stát.
.
A když dál nemáš
už kam odejít
jen cítíš známou zášť
já chci být tvůj štít
Když nocí hřmí
jen temnota zlá
a rány bolí dál
jako most nad divokou vodou
já ti budu stát.
.
Napni plachtoví
vždyť znáš ten kraj
kam tvý sny stříbrný
s úsvitem vyplouvaj
a když se zdá
jen tma tvým přítelem
stačí jen vztáhnout dlaň
jako most nad divokou vodou
já ti budu stát.
jako most nad rozbouřenou řekou
dál ti budu stát.
Simon&Garfunkel: Bridge Over Troubled Water
https://www.youtube.com/watch?v=nvF5imxSaLI