Vítr
Větříčku podzimní
nefoukej hodně,
nafoukáš do ouška,
bude to bolet.
Foukej si do lopat
na kopci vzdáleném,
tam je to s účelem
k tomuto spojené.
Tam můžeš přidat
budou moc rádi
pomůžeš rodinám,
aby se smály.
Není to však pěkné
na kopci mít lopatky,
odpustí všichni
za úspěšné dodávky.