Věř světlo přijde i já se za tebe modlím Bohu, ať tě srdíčko tak nebolí.
14.10.2023 19:27:50 | Marťas9
Mkinečko, překrásná báseňka - miluji!! :-)))
Krásný večer, objímám Tě moc a mooooc :)
14.10.2023 19:17:57 | Venuše nad ránem
Na tomto deníku mi chybí asi to nejdůležitější – upřímnost. Když někdo napíše: "Jsem tu pro druhé a maluji to na stěnu," pak takový deník zaklapnu (a spláchnu), protože není k ničemu.
14.10.2023 15:04:17 | jarynn