A tak jsem opomněla,
kým jsem kdysi byla,
i pocit odplul s tím, že´s kdy ve mně žila.
A i jsem v pochroumané mysli našla klíč,
jím ztevřela svět svůj uvnitř
odstranila kýč.
A tak jsem se rozdala, již v tento věk.
Kde úcta tvá ke mně? Kde jaký vděk?
Jen koupání v jedu tvém mne a v tvé špíně.
I budeš ta perfektní! Jen s červy a v hlíně.
Ne, nejsi ta oběť, ty nestoudné děcko!
Umíš jen strojit tvář, bereš si všecko.
Vždyť jsi jen na prachy! Však ni přijdeš k zázemí...
Už jinak tě miluji – tak šest stop pod zemí.