Anotace: Milování je nejkrásnější zážitek.
Nejprve se políbili
pak se spolu položili
splynuli v dlouhém objetí
poprvé, podruhé, potřetí.
Zem se přitom otáčela
tak jako jejich nahá těla
pomalu se snášel stín
když pronikal v její klín.
A když hvězdy rozzářily nebe
leželi ještě vedle sebe
těly se vzájemně proplétali
extází orgasmy rozehráli.
Erupce na Slunci je snad málo
to, co se pak mezi nimi stalo
jejích vesmíry se spojily
a vody všech řek se rozlily.
Moc hezké, dávám Tip, jen ta hrubka bije do očí :) - proplétali, pokud to nebyly obě ženy ;)
20.10.2023 00:43:48 | Ricarda Haner Lowery