Anotace: závistivě
Sbírka: Dva svetry
jo afričančům těm se žijesilnice jim nesolíto mé auto od rzi hnijev písku nejsou výmoly
potřebují málo plynujá ve svetru chladem hynu
slunce na ně svítí zdarmastarost o ně tudíž marná
Tak to je povedené* Jak černý humor, černé Afriky.
20.10.2023 02:34:00 | šerý
:D Perfektní! :D ST
20.10.2023 00:15:44 | Ricarda Haner Lowery
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?