V temnotách srdca,
kde navzdory žhavému slnku
tiene mrznú v nekonečnej
hlbine noci
tam vzniká príbeh
o nevere, hriechu a lži,
o krídlach, ktoré sa zlomili
a páde z nebeskej výši.
Raz vernosť som ti sľúbila
a na tej ceste sme
spoločne bez kľúčiek
kráčali, tam
kde sa nekonečno miešalo
s obyčajným dňom
srdce zradilo
a láska sa rozbila
na nekonečné kúsky
mliečneho skla.
Tam, kde sa vernosť mala
trblietať ako najcennejší diamant
je rozbité zrkadlo
odrazom zrady.
Tam, kde hľadal si mňa
našiel si pokušenie iné
v náručí cudzej ženy
zabudol si na všetky
svoje plané sľuby
vernosť sa stala
len prázdnym slovkom
srdcia, čo raz bili v jedno
sú teraz rozorvané.
Viera stratená,
láska zničená
nocou večnou
ostala ti len ľútosť,
za všetkým tým,
čo si stratil
a čo si ešte ani nezažil.
Ospravedlnenie je už neplatné,
lebo čo si raz rozbil
spojiť už nadobro
nejde.
Silně emoční... děkuji za možnost tohle si přečíst... je asi na světě daleko víc těch, kteří se s touhle zradou museli srovnat, než těch co nikdy ne...
23.10.2023 21:26:39 | cappuccinogirl
Bolest a zrada z tveho textu vyvera,snad ti vypsani alespon trochu pomohlo. Drz se, ted to boli, chce to cas, ale zvladnes to.
23.10.2023 19:40:12 | Jupiterka