Vzdialené sú lásky
ako cesty, ktorých niet
ako lampy, ktoré nesvietia
ako kroky, ktoré nechodia
ako roky, čo sú iba spomienka.
Človek musí milovať,
kvety musia kvitnúť,
zrkadlo musí vidieť tvár.
Však sú cesty,
ktorých niet
sú dvaja, čo sa nikdy nestretnú.