Sbírka: Sexternita - o hrách
Postavím katamarán.
Na obě strany banán,
pak plachtu z kapesníku
a za kormidlo kliku,
z vrtaček motory
a pak s ním tiše zmizím
za širé obzory.
.
Že prý jsem na hlavu?
S takovým strojem lehce
mohu své(s/z)t každé děvče
a pak s ním katamarandit
do noci v přístavu.