Na obzoru.
Připlula báseň ke mně,
připlula ke mně k ránu.
Vlny ji přinesly z cizí země,
nesečkaly, až vstanu.
S básněmi, už to tak bývá,
neznají hodiny, jen tak přichází.
Vždy, kdy myšlenka je živá,
bez zábran a bez nesnází.
Někdy se objeví slova,
nebo trocha zmatených rýmů.
Skládám je stále znova,
a vítr hvízdá si, jako by hrál na okarínu.
Přečteno 100x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, jort1, Vivien, IronDodo, narra peregrini, Marten, Fialový metal, Ondra, Bufik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)