Čekám na rozednění
Z okna slyším vlak,
který tu nestaví.
Ještě světlo,
ať nikdo nezabloudí.
Silnice občas vydá zvuk.
Pak ticho a tma.
Den nemá dvojníka
a počasí nic neříká.
Zas to ráno
a skládám dopisy.
Ještě se píšou,
nějaké pošty přeci existují.
Ach dny kloužou
za táhlou nadějí.
A člověk,
ač nerad,
doplácí na cizí dluhy.
Jen píšu myšlenky
z podvědomí.
Má hlava víc neumí.
Kéž krásné ráno
vám zašumí.
Pár vět ještě
plouží nocí.
Vstávat.
Já ještě nechci.
Přečteno 130x
Tipy 28
Poslední tipující: Vivien, Frr, Tomcat, Anfádis, Marťas9, narra peregrini, IronDodo, RadekČ, šerý, cappuccinogirl, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)