Anotace: Hra se slovy Drabble: na vygenerována slova - sborovna, kapusta, optik, rytina, štítek
Ve sborovně pěkně všichni stojí,
kapusta zelená tam voní
Optik s lupou nad rytinou bdí,
na štítku jméno vytisknutý s radostnou chvílí
V srdci sboru pouto pravdivé,
hlasem spolu vytváříme krásné tóny
Jako kapusta v zahradě rosteme spokojeně,
optik dokonale vidí, jak se radujeme z hudby melodií
Rytina vyrytá v hlubinách duše,
vypráví příběh, co tisíce slov nesou
Štítek nám ukazuje cíl,
jak proniknout s písní do tvůrčího nebe
Ve sborovně všem teplo a světlo dáváme,
jak hřejivá kapusta vařená
Optik vidí každou notu a odraz,
my se cítíme svobodní jako ptáci na obloze
Sborovna, kde duše v harmonii zpívá,
kapusta, která chuťové pohárky oslní
Optik, co zrakem do naší hudby propadá,
rytina, která příběhy své nám vypráví
Štítek naše jednota spojuje,
naše písně nejvyšší naději nesou
Sborovna, kapusta, optik, rytina, štítek,
správná kombinace, ta nás vede k úspěchu andělskému