Anotace: ...Ženy jsou jako cigarety. Nejdříve táhnou velice dobře, ale nakonec se všechen jed nahromadí v ústech. G.B. Shaw...
... tahle ve mě neevokuje nic ....
to nic ... znamená cizorodé myšlenky vzdálené základu ...
... Jo, ... je to prostě ... žrádlo ...
/ no prostě mňamka, ... co ti mám bubnovat ... :-)) /
- ECT - jo robotíci EfeCT ... perfektní ... !!
06.04.2007 12:29:00 | HarryHH
Tak to je teda smršť intelektu, se nemůžu z toho probrat a myšlenky té se dobrat, o tolik si vyrostla.
31.03.2007 21:51:00 | Jarky