Procházka po stráni ve spadaném listí
Podzim už maluje své krásné výtvory
Déšť, zima, studený vítr, co mrazí
Pod každým listem se vzpomínka ukrývá
Převracím je nedbale svými kroky
Jako bych v knize svého života listoval
Vítr mi do uší šeptá tvé jméno
V korunách stromů hledám tvou tvář
Obklopen pěšinami, však žádná k tobě nevede
Na téhle procházce jdu se samotou ruku v ruce
Krajinu prohlížím, jsem součást obrazu
Toho, co podzim na plátně vybarvuje
S pomocí palety všech posmutnělých barev
Přes všechno to ticho neslyším myšlenky
Co nechtějí, abych ve stopách minulosti kráčel
Je čas si vyšlapat pro sebe novou cestu
Takovou, kterou bych kráčel vždy znovu a rád
Máš chuť jít vpřed a jdeš s nadějí...to je dobrej...NOVEJ START... na zapískání píšťalky nečekej, ty sám vyjdi... kdykoli budeš chtít... :-)*
Krásnej večer, příteli.
03.11.2023 17:22:48 | cappuccinogirl