Fantazie nemá počátek ani konec a najít a poskládat v té nekonečnosti ta správná slova to je dar. Krásné vyznání poezii.
04.11.2023 18:29:03 | Iva Borecká
Taky největší inspiraci mám v noci v klidu a když mě něco trápí,to mi to pak pálí...
04.11.2023 11:05:14 | Marťas9
Řádky psané láskou krásně hladí,
ty z temnoty zas duši pomáhají...
Prostě piš Des!
Opatruj se(*)
03.11.2023 23:10:05 | Emily Říhová
...píšeme, protože máme něco v hlavě...;-) a chce to ven...jedno, co to je.
03.11.2023 23:09:23 | Marten
Psaní pomáhá, je to svým způsobem forma terapie a alespoň pro mě je to možnost se s něčím vyrovnat. V průběhu tvorby v mnoha případech nalézám klid, vhodné řešení či prostou naději.
Text je to více než povedený a především trefný, díky za něj.
03.11.2023 21:07:08 | Jupiterka