... rozmanitost ... věc nadmíru dobrá ... tak pro evoluci ...
utíkej než pozná ... že jsme pro ni vhodní cvoci ...
-------------------------------------------------
*- no a obrat "oznámení svatby s datem tvého skonu
" je mi opravdu blízké ... musím o tom promluvit s přítelkyní ... jestli by nebylo od věci na svatební oznámení stylizovat i myrtový věneček ... s výřadem truchících pozůstalých ... :-)))
06.04.2007 12:40:00 | HarryHH
Jo, je to dosti děsivé.. Nebo spíš, hrůzu nahánějící, co se stalo... Začínám se bát zítřka...
01.04.2007 22:44:00 | Angelon
Aylo, moc pěkné až děsivé :OD ale nemělo by tam být raději slepých vran? Nebo třeba lhostejně slepých vran... to radši...trošku nesedí. Ale báseň mi jinak sedí moooc, opravdu až jsem měla husinu :OD.
01.04.2007 08:56:00 | Jahudkka