Anotace: o shnilém světě, rozsekaném bandou tupců, z nějž kape hnis tak že všichni máme na zahradách plavecké bazény(i v případě že nemáme zahrady). Puch našich myšlenek způsobil všechnu smrt co jí uniká vše před námi.
teda, velice zajimave:) libi se mi to... i ty vsechny zajimave obraty;) jen tak dal
27.04.2007 23:31:00 | synthetic darkness
nejlepší je síla křečka a nepřítomná bolest hlavy:)
...ne mně se hrozně líbí tvůj styl...víš..nenudí mě to...není je to jenom o tom:"stala sjem se tvrzí, protože mě to mrzí"...má to všechno...:)
takže piš prosím víc...už kvůli jedné lízzzince, která slibuje, že si tě bude číst:)
16.04.2007 19:56:00 | Lizzzie
dík za koment. Ale s Krylem se na světě může srovnávat snad jen pár lidí(a jsem si jist že já mezi nimi nejsem.....bohužel)
06.04.2007 15:20:00 | viselec
Víš, koho mi připomínáš svým projevem? - Kryla.Miluju tohodle člověka, jeho hudbu a jeho člověčenství.Ale byl tak strašně nesmiřitelný a nekompromisní, že si myslím, že nemohl být nikdy šťastný, neb neuměl...odpouštět.Tvůj styl je dost rozervaný a jestli je taková i tvoje osobnost pak tě čekají ještě krušné chvíle.Ale stejně jako výše zmiňovanému ti nelze upřít jedinečnost.A originalita se vždycky cení!
01.04.2007 16:28:00 | lampicka