v zrcadle tůně
rozprskly se pihy
a v lůně noci
jihli jsme tehdy
pro cit
pro sevření v hrudi
pro nádech, co klopýt
v tep, až tam, kde prý se
motýli lidem vrtí
z tíže v níž
nedočkavostí pocítit sebe
naprosto
dokonale
skrz na skrz
cele
tak ji čtu konečně v klidu (tzn. z pelíšku:)) ...vážně nám tu ta kolonka spiritualita chybí (protože stalo se mi u tebe, co se jiným stává u mě)
...je krásnám a to opravdu moc Ív...
14.11.2023 19:38:31 | Sonador
Vlny v mezižebří osedlat a povolit jim uzdu.
být lačným dotyky mapovat a toužit do krajin
strhnout strupy lavinám a říci touhám už jdu
kolik je jen tolik, když odvaha unese
chytej drahá, můj sedmý pád do dlaní
má kotvička rzivá, v tobě nehne se.
12.11.2023 22:10:25 | šerý
A na malý okamžik... život se stal... veškerým zrcadlením.
Krásně pocitové... skrz na skrz...
12.11.2023 18:45:54 | ukrytá v máku