Když změníš se
Z anděla na člověka
Je to kombinace dosti nezvyklá
Když změníš se
Trvalo pár let
Než jsem pochopil
Že jsem tu zase zpět
Byla to, kombinace dosti nezvyklá
Změnit se, z anděla na člověka
Přestat létat a začít znovu
Od nuly
Zbudit se a vidět, svět ponurý
Změnit se z anděla na člověka
Jako člověk začít přemýšlet
Přestat létat
A být vtělen
Kombinace dosti nezvyklá
Ráno vzbudit se, a nic necítit
Když se změníš
Z anděla na člověka...