Anotace: ...
ve dvě ráno
do pokoje
vlétla můra
zrovna jsem si rovnal
brus na dopise
který jsem právě dopsal
jedné belle fille
chceš taky?
zeptal jsem se
prohlédla si mě
a odletěla
prostě tu byla
a najednou není
stejně jako ta noční můra
ale můr je naštěstí dost
život je zvrácenej
a ten dopis
mi
bude nejspíš vrácenej