Až se mi vrátíš
Najdeš černý kámen
Ztracený nápis
Z kočičího zlata
Jen chvíli tato
Země byla svatá
Kvetoucí planě pro krásu
I mě je jenom do času
21.11.2023
až se ti vrátí, budete zase spolu :) ... někdy je lepší se nevracet :) Přemýšlím, kterou chvíli byla země svatá :) - ale má to nápad
21.11.2023 11:45:07 | lawenderr
Možná jen kámen, ze zlata slova,
řekl by, kdo ho sotva znal.
Já ale vím, co ve mně si(s) schoval...
Ne všechno utichá, žije dál.
:-)
21.11.2023 10:19:29 | Dreamy
Skvěle napsáno...síla řádkům nechybí...
Všeho pomíjivého je jen do času, příteli...njn :-(
I přesto...co nejhezčí den ti přeju.
21.11.2023 10:04:28 | cappuccinogirl