Sbírka: Sexternita - o hrách
Přeběhl mi přes chodník
ustrnulý přechodník.
Leže, sedě, kleče,
sbírám se z té zteče.
.
Odněkud se přihrnul
a přede mnou ustrnul,
na pravidla nedbaje.
Jaká tohle kletba je...
.
Pak tu spatřím šinout si tu
přechodníka-transvestitu
femininem ke mně mluvíc.
A jak vidím, je jich tu víc.
.
Kéž by každý víc si střežil
svoje přechodníky.
Dneska jsem to ještě přežil.
Tisíceré díky.
https://photos.app.goo.gl/SRQse3ZWSGeyZ9LHA
Přechodník a přechodnice
si před vstupem do ulice,
(k němuž bílá zebra svádí!)
řekli, že se mají rádi.
Touha zvedla stavidla,
čert vem všechna pravidla,
tam kde Láska rozkvétá
i semafor smůlu má!
Zebru líbá zebří kluk
a celý svět je jim fuk!
(Pokud někdo protestuje,
ať se vrátí do své sluje!)
;-)
09.07.2024 00:50:16 | Kozoroh 1