Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Dnes budou jistě padat vločky.
Vždyť nebe tolik slz
už přece neudrží.
.
Někdy v tom tichém sněžení,
kdy slyším vločky dopadat,
je zvláštní klid.
.
Pro kousek ticha rád
v zamrzlé krajině
chtěl bych se zastavit.
.
Ať zmizí všechna pýcha
a zbyde jenom vděčný cit.
Že i v téhle mé hodině
.
stále
tu
dýchám.