Zbořím sama sebe...
Jiskřivá záplava pro kapku iluzí
rozbití zrcadla obraz v něm zamrzí
vzlykoty v písmenech, hloupé a cizí
koleny do prachu hned v době krizí...
Zbabělé: Poddaná.. do písku maluje
do mraků vcítěná, zalezlá do sluje
s pocitem slabosti, způsoby hadí
klikaté malby i s duší jí ladí...
V okovech z vášně a morální čistoty
tank s krutým nápisem: Adié jistoty!
v myšlenkách krotitel dravého plamene
málokdy na sny si sklerotik vzpomene...
...okovaná sama sebou s pouty ze sta vzlyků
bořím vlastní přirozenost zachováním zvyků...
Komentáře (5)
Komentujících (5)