Tys světlo
Co na cestu mi svítí
Tys zázrak
Tys smysl mého bytí
Tys hvězda
Co ke mě na zem slétla
Já hřeji se
V teple tvého světla
Tys duše
Mé tělo je tvůj chrám
Tys jediné
Co doopravdy mám
Tys všechno
A ostatní je nic
Když mám tebe
Co mohla bych chtít víc