Svítá
A nový den
Nadějí je zahalen
Svítá
Ta chvíle snivá
Kdy pomalu se rozednívá
Svítá
Nové probuzení
Starosti každodenní
A přece
Něco víc
Dá se říct
Svítá
Přichází další den
Jimž byl jsi obdařen
Kdy můžeš učinit
Co neudělal jsi dosud
A naplnit svůj osud
Čím naplnit jej toužíš
Čím, to víš jen ty sám
Když ve tmě před svítáním
Do sebe se hroužíš
A nikdy nevíš
Zda právě tento den
V nekonečné řadě dní
Není tím dnem posledním