Já Prahu neznám, neb bydlím na vesnici, mám tady seznam a dnes již bujnou kštici a hledím z okna, co kde tu ožívá, cesta je zmoklá a trochu ošklivá. :-)
14.12.2023 15:01:09 | RadoRoh
Já se v Praze narodila. V básni je obraz, co mi dal dnešní autobus a přeji Ti vše dobré do času, kdy si připomínáme narození Krista.
14.12.2023 15:15:18 | mkinka