Učím se
I nenávisti se občas
člověk dívá do očí.
Pohádka není
ba život neskotačí.
Zloba je veličina,
s kterou bojovat se nedá,
když člověk nemá krytá záda.
Mráz rozbíjí slunce
a zůstanou slova.
Nerovnice i konstanta,
že pořád ve vesmíru jsem
bezbranná a malá.
Smrtelnost v bolesti je upřímná.
A vnitřní linka nahá.
Levituji s mouchou,
co zůstává.
Naděje je i v prachu hlučná.
Kompot uvnitř se lehce neprodává.
Přečteno 137x
Tipy 30
Poslední tipující: Anfádis, Misha, jitoush, Sonador, Marťas9, labuť, Kan, Aramgad, Ondra, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)