Postrádám
obrazy oprýskané tmou
truchlivé oči jejich snění
každý díl světa u nohou
lenivě obtěžkaný vším
co bylo
je
a co už není
postrádám-li
tak probuzení
žehnej mi slunce
nad hlavou
Jsem sluncem požehnaná...báseň je jako panna
18.12.2023 07:20:19 | básněnka
Velmi dobrý text.
16.12.2023 20:55:58 | mkinka
...Tedy...probouzej se pomalu,ale jistě....Ji.
16.12.2023 20:55:21 | jitoush
co je nepostradatelné
16.12.2023 11:07:18 | jort1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?