Anotace: z bezmoci
A v srdci murmur
z bezmoci zakvílení
Svět není uvnitř
ba ani zvenku není
Na život na smrt! ...po sobě ječí
Co na to pravda?
Čí ta je?
Teď
je čí?
Žalostný murmur
v drásavém znění
zbytečně
k nežití odsouzených
....A dodávám....Lásko,BUĎ!....Ji.
21.12.2023 19:58:40 | jitoush
...Jak tady pode mnou Jan Kacíř napsal...
21.12.2023 19:44:08 | jitoush
Jsou chvíle bezbrannosti a lze se pouze modlit.
21.12.2023 19:25:18 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?