Tak zvonec
Zazněl borec
Pohádky konec
Měl jsem těžkou hlavu
Z toho paroží
Z toho stavu
Ale otvírá se cesta
Konec a basta
Děkuji ti živote
Nadával jsem si, ....te
Nalhával si blbosti
Vše zabolelo u kosti
Přesto ti moc děkuji
Ničeho nelituji
Možná toho času
Ale nevěřil bych v basu