Souznění
Utichá
jak loutna ve svém znění
když doteky prstů
procitly v znehybnění
Utichá
osude, jak akord tvého hlasu
ve kterém hloubka s výškou
objaly všechnu krásu
Utichá
a píseň jeho jména
se noří v prostor
a vrůstá do ztracena
Utichnul
teď vidí, jak svět hraje
naslouchá tónům
a cítí jejich taje
Loutna se rozezněla
tóny se v píseň mění
doteky prstů, hle
procitly do souznění
Přečteno 139x
Tipy 28
Poslední tipující: nehledaná, Stanislav32, Sonador, Jiří I.Zahradník, kozorožka, šerý, RadekČ, mkinka, jitoush, IronDodo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)