soruncem otruřená
mětlivcem pokříbřená
sotluva co svenřím dlobě
poklinchu a šleptem
klinch a šlept
šlept a klinch
otbřízká v hruchni žlár
a vjek
neukoptadlemý klicht
tlaská
.....Tuším..../úsměv/.....a připomnělo mi to jedny mé hrátky se slovy....a jednu větičku z nich....
"Na jazyku s láskou chutné sousto laská,má láska mlaská."
Tak přeji léčivý neuchopitelný Klid milá Ovi.Tlaskavě.
06.01.2024 07:44:07 | jitoush
Jituš, právě jsi vyhrála v konkurzu na tlumočníka, ...úsměv. Moc mě potěšilo, že jitušíš.
07.01.2024 07:59:46 | IkkarisKa
Tohle je náhodou skvělý dílko...určitě... já to z toho úplně cejtim...akorát teda vůbec nevim, na co koukám:-):-):-)
Ale moc se mi to líbí... mi to připadá do hrava... páč ty slovíčka jsou skvěle uhodnutelný...ale podle jakýho klíče se tohle tvoří??? Je na to nějakej návod???
06.01.2024 00:08:56 | cappuccinogirl
Kapu, to tak samo, bez klíče. Dveře básničky přesto otevřený pro každého bez rozdílu - tedy i s jiným klíčem či bez.
07.01.2024 08:01:56 | IkkarisKa