Mkinko ty píšeš skvěle, ať je ti jakkoli a já sjsem z toho paf... jsi úžasná básnířka když je ti do tra la la, jsi skvělá, když melancholie rozfouká listy kolem tebe, jímavě dovedeš přenést na papír všechny své smutky a splíny a obavy... a já tohle všechno s tebou prožívám... děkuji, že díky tvým řádkům smím. Pohlazení dnes pro tebe. Myslím na tebe, srdíčko vzácný.
06.01.2024 17:11:43 | cappuccinogirl
Máš tam zajímavé niterné metafory. Bych řekl, že jedna z tvých nej která mě oslovila.
06.01.2024 12:08:38 | šerý
Moc a moc děkuji.ta je třikrát předělávaná a toto je poslední přepracování.uz jí díky tobě v této verzi nechám.jsem ráda , že oslovila
06.01.2024 12:13:07 | mkinka
....Opravdu barvitá v pocitech....spousta významů....líbí....někdy je nejkrásnější čistá bílá stěna bez malby.....pak vynikne to,co má, a všimneme si něčeho,co by jinak zaniklo.....Ji.
06.01.2024 10:58:31 | jitoush