....Vnímám opravdovost....ať dotknou se Tvá slova jejího srdce,aby zhojilo se.....Ji.
10.01.2024 20:36:55 | jitoush
Toto je hodně dobře napsané. Máš kamarádku rád a takových lidí jako Ty kéž by bylo na světě více.
10.01.2024 17:46:22 | mkinka
Wow...tohle je krásný... byla bych šťastná, kdybych takovýhle krásný vyznání našla někdy ve schránce :-)
Kouzelná báseňka...
Velice cituplně jsi své kamarádce vyjádřil svou podporu.
10.01.2024 00:19:42 | cappuccinogirl
Děkuji moc že se líbí a za komentář nese v sobě mnohé snad odnese pryč co v ní nemá být.
10.01.2024 00:31:37 | zde.neck