Trýzním tělo
na nejvyšší obrátky
Žiješ ještě?
Žiješ vůbec?
Co bys chtělo?
Tak konečně křič!
....Vybavil se mi úryvek z písně Hutky "Hádala se duše s tělem"......
Tělo, tělo, cos dělalo
Tělo, tělo, cos dělalo
O duši jsi nic nedbalo
O duši jsi nic nedbalo............
No když začne tělo "hulákat",tak je zpravidla nedobře......tak na ztišení laskavě.......Ji.
10.01.2024 20:33:20 | jitoush