Pavlína
Ve schránce
pohled vánoční
a ještě od vločky.
To spolužačka vzpomínala,
jak babička pekla vánočky.
Co rodiče?
Volali jsme si.
Vzpomínali na staré časy.
Kostel kdysi spojil nás,
pak já neměla čas.
Ona bezdětná a bez rodiny.
Já zas u ní léčila si splíny.
To má být přeci o Vánocích.
Láska k druhým i klid.
22.12.2023
Přečteno 105x
Tipy 33
Poslední tipující: Paulín, Ďábel sám, Frr, Misha, Stanislav32, IronDodo, narra peregrini, Narragan, Marťas9, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)