Hlučná a prázdná slova
jak vymlácené snopy
a přesto budou klovat
pochopíš - nepochopíš
Je jedno, zda ta huba
na černou bílo mele
hlavní je bodat, bodat
a říkat Hůř bude, teď zle je.
A přece ...
... tak tiše a vlídně o kousek jinde
něhy je dost i pochopení
daleko
nikdy nikdo není
I z prázdného snopu vypadne občas zrno. I slepé kuře se občas trefí. I beznohý občas šlápne na hrábě a kdo se má utopit, toho nepověsí.
Líbí. Ď.
21.01.2024 09:44:48 | twisted.wicker
Tak to má být, IkkarisKo, aby si každý přišel na své:)
Pěkná.
21.01.2024 08:40:08 | Žluťák