přesně takhle (mnozí) literáci tvoří, naházejí termíny do mixeru a zapnou knoflík, jelikož podstatné individuální nové poznání zvané inspirace chybí. Ta se dávno vytratila. A jak tedy denně pravidelně tvořit? No jedině sesypat slova.
Takhle kriticky obrázek míněný jistě nebyl, ale myšlenku má a nazvaný je dobře.
22.01.2024 08:00:19 | Ezop
ani jedno slovo nekončí na X .. FIX,FAX,FAUX PAS.. jinak originální :)
21.01.2024 21:20:02 | Otto Mann
Líbí ;-)
Omámen ...
Na vrcholu.
Zasypán ...
Lavinou slov mezi paletou,
dveřmi a knihou.
***
SOS ...
***
Ať se Ti daří Iv.
***
21.01.2024 20:12:10 | Fialový metal