foto: Gerd Altmann
před poutníkem cesty se kroutí
jak stopy opilců vracejících se z pouti
je tolik křižovatek osudových cest
tak snadné je nechat se jimi splést
jakéto zrůdy tajemné síly
tuhle nejistotu nastolily?
lákají z cesty jak chtíčem zmoženého žena
která však sama nikdy nemůže být zneuctěna
jako i ty cesty a křižovatky
jen vedou lidi tam nebo zpátky
úsudek člověku nepotvrdí ani nevyvrátí
mnohdy ale způsobí pořádný zmatky
děkuju Ti milá capučínko, jo, mám i bystrý zmatky...nejsou ale o nic méně zmatený, než ty moje běžný...měj se, v
21.02.2024 02:49:22 | mapato
Zmatky? Věřím! O tom to často je... Vítejme v reálným světě...naštěstí tvůj úsudek je bystrej:-)*
11.02.2024 18:30:34 | cappuccinogirl