zda jsem jím já
květem fialovým
v který motýl usedá
pelem rozesetým v kraji
blízkost s dálkou
objímám
zda jsem jí já
kdo ptá se
v dávné již
v odpovědi
Zasáhla... připomínáš mi jednu mou velmi oblíbenou básnířku... Překrásné verše.
18.02.2024 21:18:33 | ukrytá v máku