Všude Tě hledám
Anotace: Celý život něco hledat, to je našim osudem, ale kdo to bude dělat, až mi tady nebudem? Tak Tě hledám, když jsem tady, dokud dýchám tento vzduch, chci být s Tebou dohromady a ztratit z Tvé lásky stud.
Všude Tě hledám lásko moje,
ač bojím se Tě potkávat,
nevím co cítí srdce Tvoje
a nechci si s ním zahrávat.
Všude Tě hledám Ty můj smíšku,
doufám, že dáš mi znamení,
že můžu se dát zdolat výšku
a stěží, za to zkamením.
Všude Tě hledám moje touho,
času je málo, citů moc,
kde jen se skrýváš tolik dlouho,
proč sama snívám každou noc?
Všude Tě hledám, chci Tě poznat
a pozvolna Tě upíjet,
jen dálka mezi námi hrozná,
nedovolí mi najít sled.
Všude Tě hledám, tak přijď prosím
a usaď se mi hluboko,
tak jak Tě ve svém srdci nosím,
doopravdy né na oko.
Všude Tě hledám a až se setmí,
zas budu Tě mít pro sebe,
na tvář mi vlepíš dotek letmý
a já zůstanu u Tebe.
Komentáře (5)
Komentujících (4)