Dějiny se tu píšou do dlaní cigaretovým kouřem
neměl jsi dovolit aby se možnost ztratit tě stala právem
vím
vejít do tvých slov znamená být doopravdy sám
nikdy jsem ti to neřekla
ale cítím že v mých vzpomínkách někoho postrádáš
zdálo se mi o tobě
po kouskách ses ztrácel sám sobě
kolemjdoucí říkali že tě slyšeli tiše prosit
noc ti byla doopravdy malá
tady
před svědky své minulosti
býváš obvykle zranitelný
zatímco já
se občas na ulici zaposlouchám do cizích hlasů
žádný z nich
ti není ani vzdáleně podobný:
každý rok
mě to bolí
o něco víc.