Jak napsat pocit,
co slovy popsat nejde.
Semínko tajemné,
jenž z ničeho nic vzejde.
Opatruj se,
pro mě jsi světlo dne.
A vše ať se děje,
tak, jak si budeš přát.
Na světě je někdo,
kdo má tě moc rád.
Slunce svítí na zelenou pláň
květy voňavé, a v dálce laň
Malá tůň, z níž dá se pít
U které v tichu, dá se i snít.
noční ahoj, Protos1182...tohle je první dílko, které jsem od Tebe četl a musím říct, moc hezké...mile i pravdivě napsané..
tak a teď jdu spát, m
04.04.2024 02:48:40 | mapato
Pokud je někdo, kdo "má moc rád", pak má jistě i moc prozářit den té, na které mu tolik záleží...krásná báseňka:-)*
22.02.2024 11:11:27 | cappuccinogirl