Tři
Na malou chvíli
objímám své století
labutě v letu
***
Olbřímí radost
přízeň v oparu něhy
jen tak se toulat
***
Stříbro ve vlasech
kolemjdoucí stopaři
na cestě k sobě
***
Přečteno 112x
Tipy 8
Poslední tipující: o3_gambit, Olex, Psavec, Kan, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)