Zaběhl se mi zaběhnutý
pořádek
ač dosud nesehnutý
jen ob řádek
čtu, co mi navál vítr
ten z houslí kukuřic
jsa oloupán až na sanytr
jen s dýmkou z kořenic
z mincovních podlah sbírám
šrapnely úsměvů
na z první války pyrám
poslední rendez vous . . .
SKVĚLEJ TEXT!! ST*
PS příteli-je-co do živorodých plodů Tvé poezie - znatelná jistá podobnost /"souručenectví"/ s Tvým příbuzným*** ( nebo se mi to zdá? )
20.03.2024 09:18:29 | Frr
Frráčku, je možný, že jsem se na něm podvědomě učil, ale on je mnohem oproštěnější, erotičtější a sahá mnohem dál. Nikdy bych se s ním neodvážil srovnávat, o jeho filozofickém rozhledu ani nemluvě. Navíc ta jeho poezie je žitá. On to vesnické prostředí i s jeho pověra mi znal důvěrně. Tvá zpráva,(a tvůj zájem ),mě příteli kamaráde velmi potěšila. Zdravím.
20.03.2024 21:15:20 | Matahaja
...Originálně pojaté "území"pohřbených snů....prostě a jasně...."válka je vůl"....Ji.
12.03.2024 08:22:32 | jitoush