Proud mysli
Plyne tiše
A slova
Zůstávají stát
V předsíni
Starých sláv
Tvé nitro
Je znovu chrám
A nikdo už
Nepoznává
Všechny ty říše
Dávných dnů
Trosky otřásly se
V základech
Domečků pro panenky
A Pandořina skříňka
Konečně transformovala
Svou pravou tvář
V zavětří
Roste džungle
Všech snů
A zatím nesplněných
Tajných přání
Z deštivých dnů
Už nečekáš
Na zázraky
A víš, že
Transformace
Trvá někdy déle
Než bys chtěla
Ale nakonec
Až nezbyde
Žádná věc
Držící Tě zpátky
Přijde začátek
Co předčí všechny konce
A až příště vítr
Přinese záplavu
Letních dnů
Budeš vědět
Že všechno je
Jak má být
...nelíbí se mi název...asi spíš transcedence...jinak pěkný...;-)
13.03.2024 17:41:24 | Marten
Taky se mi ten název nezdál, ale ještě nepřišel ten správný, transcendence by asi šla :)
27.03.2024 11:30:01 | Denael
Tohle AŽ má před sebou hodně složitou cestu, než se k němu člověk dostane, dá to zabrat a pořádně...tak jen krůček po krůčku, říká se, že nejtěžší je udělat ten první:-**
12.03.2024 23:17:42 | cappuccinogirl